СЪБИТИЕ С КАУЗА ЗА НЧ "ТРОТОАРА 2020"

Умотека, 9.02, 17ч

Повишете продуктивността си и се свържете със смислени хора!

ВРЕМЕ

За умни хора, които искат да имат повече свободно време за любимите си хора и занимания - ще научите как да бъдете по-концентрирани и да свършвате задачите и работата си с лекота и релаксация.

ПРОДУКТИВНОСТ

За запалени по работата си със склонност към прегаряне (burnout) - ще разберете как да се фокусирате в Приоритета си, ще повишите 5 когнитивни показателя и така стресът значително ще намалее.

ТИЙН

За родители, които пазят детето в себе си и искат с примера си да вдъхновят своите ученици между 6 и 12-ти клас да учат по-интересно, лесно и така всички да имат повече свободно време и радост. За ученици.

УМОТВОРЕНЕ (17-21ч)

Ставате част от 1% хората, които знаят входящото ниво на 5 основни когнитивни показателя като ги измервате на място.

Ролева игра, в която развивате герой с мисия и избирате свръхестествени способности.

Възприемане чрез музика на подбран материал и игри за 30-50% повишаване скоростта на четене, възприемане, памет, креативност и отношение.

СМИСЛОТЕКА (21-24ч)

Лека-дискотека в чителище-библиотека със смислени хора.

Музикални забавления, кулинарни изненади в Златна Пропорция, коктейли с колаген и приятелски-за-мозъка добавки.

Специални запознанства и свързване с общност от интересни личности, които се развиват практично, докато прилагат мъдростта на книгите.

БИЛЕТИ

Кога? На 9-ти февруари (петък) от 17:00ч

Къде? Национален Дом на Студента - пл. „Народно събрание“ № 10 (Опашката на коня)

Цени:

Умотворене: 89 лв. (включва и още 2 билета за Смислотека)

Смислотека: 21 лв.


Touch of the future AI hand vector

Какво е необикновеното в това събитие?

 • Събитието е ориентирано към практиката. Преминавайки през темите, всеки присъстващ има възможност да приложи теорията с кратка игра-предизвикателство, за която директно ще може да получи обратна връзка от лектора и да чуе примери от публиката. 
    
 • Събитието е по метода Сугестопедия, който прави преживяването в пъти по-приятно, а усвояването на нова информация - леко и в състояние на релаксивна концентрация.

 

 • Благотворителната кауза*.

Кои са 5-те нива на Умотворене, които правят ежедневието ви по-продуктивно и приятно?

0. Измерване

С 5 кратки входящи игри измервате скоростта си на четене, нивото на възприемане, памет, креативност и отношение към четенето. Задавате въпросите си относно 5-те показателя.

1. Герой

Защо тетрисоподобното напасване между роля, модел на мислене и ясна мета (цел) е толкова ключово и директно свързано с нивото ви на концентрация, мотивация и прилагане на информация?

2. Приключение

Kонцертен сеанс на класическо произведение за спонтанно повишена възприемчивост на текстов материал с техники за повишаване с ~50% на петте измерени показателя

3. Находки

Свободата да си създавате собствена среда за релаксивна концентрация в различни практични сценарии. Прилагане на 5 техники по приятен начин. Подходи за предпазване от прегаряне (burnouts).

4. Представление

Споделяне на сцената прогреса на героя ви от входящите показатели, през раждането му, запознаването с 5-те свръхспособности, повишаването им с 50% и прилагането им върху лична цел. Подаръци за най-смелите и сърцатите.

5. Смислотека

Лека-дискотека в чителище-библиотека със смислени хора. Всеки с билет за Умотворене получава 2 покани за Смислотека, които може да подари на близки и приятели до изчерпване на местата. Дават достъп до коктейл на бара, кулинарни изненади в Златна Пропорция и мостри на хранителни добавки за ума.

Artificial intelligence brain robotic system vector

Прегарянето или така нареченият 'burnout'...

… е все по-често срещан проблем сред дейните и творчески личности. Разберете, каква е неочевидната причина за неговото проявяване и как да изградите хармонична психо-хигиенична система от ежедневието си и да поддържате състояние на оптимална „приятна-продуктивност“.

*СЪБИТИЕТО Е С БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАУЗА

10% от всички приходи от билети и изложители остават за Народно Читалище „Тротоара 2020“.
Можете да подкрепите ремонта на концертната му зала като споделите инициативата със смислени хора или допринесете с дарение.
5/5

Партньори и изложители:

5/5

Програма

 • РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УМОТВОРЕНЕ (30м)
 • Колективни измервания на 5 индивидуални показателя (30м)
 • Влизане в ролева игра, избиране на герой, мисия и способности (30м)
 • Сугестопедичен концертен сеанс на класическа музика (30м)
 • ПАУЗА ЗА ЗАПОЗНАНСТВА (30м)
 • Игри за целенасочено 30-50% повишаване скоорст на четене, възприемане, памет, креативност и отношение (30м)
 • Представяне на герои, предизвикателства и подаръци (30м)
 • Въпроси (30м)
 • СМИСЛОТЕКА (3ч)

Местата за Умотворене са 100, а за Смислотека са 300. Започва петък следобяд в 17 часа на 9-ти февруари.
Умотворене стартира в 17:30ч, а Смислотека в 21:00ч.

ВОДЕЩ

Димитър Караманчев

Автор на системата Meta Reading. Съосновател на 2 софтуерни компании и клуба по предприемачество Start It Smart.

Oбучен лично от създателя на метода сугестопедия проф. д-р Георги Лозанов през 2012-та година.

Провел е над 200 курса Meta Reading с повече от 2000 курсиста и средно 300% повишение на показателите.

След записване за събитието ще получите достъп до специална група с подбрани ресурси. Това е чудесно място, където да общувате със съмишленици и да оптимизирате продуктивността си по приятен начин.

Вземи билет:

Цени:

 • Умотворене: 89 лв.
 • Смислотека: 21 лв.

След попълване на формата ще можете да заплатите с карта или по банков път. Моля, ако имате код за намаление – въведете го в полето ПРОМО КОД след натискане на бутона ПРОДЪЛЖИ.

Ако възникне казус с плащането или вашата регистрация, можете да се свържете с нас на имейл: karamanchev@metareading.com или ☎️ +359 88 67 888 57

5/5

Отзиви от преминали събитието:

5/5

Средни резултати: ​

0 %
повишение на памет
0 %
повишение на креативност
0 %
повишени резултати

За НЧ "Тротоара 2020"

100% от приходите генерирани от бизнеси отиват за Народно Читалище „Тротоара 2020“. Можете да подкрепите ремонта на концертната му зала като споделите инициативата с ръководството на компанията, в която работите или допринесете с дарение.

5/5

Предходни спонсори:

5/5
5/5

Партньори:

5/5
5/5

Още отзиви:

5/5
Много сплотяват такъв тип упражнения! Страхотно преживяване, много положителни емоции! Поглеждаш под друг ъгъл и по различен начин на ежедневието си
Валерия Дойчева
Мениджър човешки ресурси
Всеки мениджър, който уважава и цени екипа си, ще се убеди в ползите от това обучение! Този тиймбилдинг ми показа силата на екипния дух, който повярва, че много лесно и приятно може да усвоява нови умения. Препоръчвам го на всеки работодател или ръководител на екип, за който е важно хората да работят с желание и мотивация.
Лилия Караманчева
СЕО
Със сигурност ще приложа техниките за релаксация, защото са забавни, енергизиращи и те карат да се откъснеш от по-продължителната мисловна дейност, а в същото време ти дават и енергия да се заредиш за нови идеи.
Люба Талева
Мениджър човешки ресурси