БЕЗПЛАТНА 30 МИН. КОНСУЛТАЦИЯ ЗА :

Родители на Ученици

Как детето ви да учи ускорено голям обем материал - с лекота и без учебна невроза!

БЕЗПЛАТНА 30 МИН. КОНСУЛТАЦИЯ ЗА:

Родители на Ученици

Как детето ви да учи ускорено, голям обем материал - с лекота и без учебна невроза!

ЗА КОГО

Родители на Тийнеджъри (12-17г.), на които им предстоят изпити или са предразположени към учебна невроза.

КАКВО

Детето ви има непоносимост към даден предмет?
Изпитва притеснения от контролни и изпити?
Получава ниски оценки?

Първата стъпка към отстраняване на учебната невроза в едно дете е запознаването на родителите с проблема. Затова каним първо вас на 30-минутна безплатна консултация, в която ще поговорим зa вашето дете и неговите навици и нелесности в учението.

Запазете час за 30 мин. безплатна консултация през формата отдолу:

Artificial intelligence brain robotic system vector

95% от четвъртокласниците и 99 на сто от учениците до 12 клас имат симптоми свързани с учебна невроза...

Учебната невроза (дидактогения) се проявява под формата на психосоматични симптоми като: редовно главоболие, болки в корема, проблеми със съня, обриви, гадене – най-вече преди и по време на контролни и изпити. 

Причината е от една страна в монотонния учебен процес, лишен от емоционални стимули, който системно въвежда децата в автохипнотични състояния. От друга страна, децата се натискат до прегаряне от домашни, уроци и контролни по множество предмети, без да им се обяснява защо химията, математиката или литературата може да им е полезна на практика.

Това може да се промени, ако родителите по-скоро осъзнаят, че Приоритетът им е да научат децата си как да учат и да ги оставят сами да се оправят без излишни уроци и извънкласни занимания.

Преподавател

Димитър Караманчев

Автор на системата Meta Reading. Съосновател на 2 софтуерни компании и клуба по предприемачество Start It Smart.

Oбучен лично от създателя на метода сугестопедия проф. д-р Георги Лозанов през 2012-та година.

Провел е над 200 курса Meta Reading с повече от 2000 курсиста и средно 300% повишение на показателите.

0 +
проведени обучения
0 +
курсиста
0 %
повишени резултати
5/5

Как Макси Христов без частни уроци и курсове изкара 5.92 на матурите със Сугестопедия и Meta Reading

5/5

В краткото 3 минутно видео разказва за 3-те позитивни промени в живота му след преминаване на курса:

„В рамките на 4 години съм прочел доста над 100 книги, минал съм над 35 курса за личностно развитие и над 600 часа слушане на подкасти!

Всичките тези знания акумулативно са ми помогнали да вляза в по-добра физическа форма, да бъда по-креативен, да постигам целите си изключително бързо и ефективно, да изграждам по-добри навици, да изграждам по-силни приятелства и дори интимни отношения.

Бих казал, че са ми помогнали във всяка една сфера, в която съм пожелал чрез умението да четеш и усвояваш информация, която после да прилагаш. Прави те по-стойностен, по-добър човек и по-интересен човек тъй като, когато имаш един куп информация в главата си, ти можеш много по-лесно да водиш дискусии и да даваш стойност, когато си сред приятели, семейство или в бизнес план. „

„Жаждата ми за знания и по-бавно уморяване, когато четеш. Повечето мозъци не са научени да усвояват информацията бързо, защото четем грешно – така ни учат в училище. Мозъците се уморяват бързо с други мисли в главите ни.

Чрез техниките и метачетенето, по-умното четене, аз се научих да не се уморявам, когато чета не толкова бързо и вместо да прочета 20 страници и да се чувствам страшно уморен и да искам да ходя да спортувам, да тичам, да ходя на фитнес, мога да прочета цяла книга в рамките на 2 часа и след това да си продължа с другите неща от деня.“

„Според университетите, повечето, на средния ученик са му нужни 1200 часа учене, което са 120 кредита годишно, за да може да завърши годината успешно и евентуално вече, ако има дарби или е прекалено трудолюбив да бъде и отличен.

Е на мен ми отнемаха 240 часа и това определено не е, защото съм по-трудолюбив, а се дължи, защото научихме доста креативни техники в Металандия, които ползвам и до ден днешен.

Това е много добър урок също така за малките навици, които имат огромен, огромен ефект в дългосрочен план.“