Разбери как се учи с удоволствие и кеф с курс Meta Reading TEEN

95% от четвъртокласниците и 99 на сто от учениците до 12 клас имат симптоми свързани с учебна невроза.  Meta Reading Teen е сугестопедичен курс, чрез който учениците научават как ускорено да усвояват голям обем материал с лекота и без учебна невроза.


Безплатна консултация

Разберете как се учи с удоволствие и кеф с курс Meta Reading TEEN

95% от четвъртокласниците и 99 на сто от учениците до 12 клас имат симптоми свързани с учебна невроза.  Meta Reading Teen е сугестопедичен курс, чрез който учениците научават как ускорено да усвояват голям обем материал с лекота и без учебна невроза.


Научете повече


ЗА КОГО

Тийнейджъри между 12 и 17 години, на които предстоят изпити или са предразположени към учебна невроза.


КОГА:


София: 18 – 22 май 2024 г.

Варна: 8 – 12 юни 2024 г.
КЪДЕ:

София, Гео Милев, ул. Прелом 8 (зад хотел Плиска), зала на Meta Reading

meta-teen-himiq
Какво включва курсът?

По време на курса изграждаме образователна игра, чиято цел е да създаде системен микро-навик, така че ученикът да учи ритмично в състояние на релаксивна концентрация и да развие хигиена на умствен труд и ментална продуктивност.

  •  5 дни по 4 часа присъствено сугестопедично обучение с ролеви игри
  •  Работа по текущи уроци и съвети за усвояване на труден и неприятен за ученика материал
  • Дигитален учебник
  • 12 техники за фоточетене
  • 20+ упражнения за очите
  • 12 прижипи и техники за памет
  • Неограничен достъп до онлайн курс с над 30ч интерактивно съдържание с игри (при записване до 10 март)
  • Удостоверение за преминат курс

Цена: 689 лв.
50% отстъпка при записване на брат/сестра

Изпратете запитване за курса

Какви умения се развиват по време на курса?
Скорост

Усвояват техники за скоростно четене, с помощта на които преминават бързо голям обем информация и откриват най-важното с фокус високо възприемане.

Възприемане

Изграждат фокус към разбирането на прочетената информация и възможностите за нейното практично прилагане чрез упражнения и в ежедневието.

Концентрация

Създават си психологически хигиенична атмосфера и управленат времето си по оптимален начин, което води до ефективно поддържане на концентрация.

Памет

С помощта на техники използвани от световните шампиони по памет, децата се учат да запаметяват информация по лесен и приятен начин.

Креативност

Развивайки своята креативност и давайки свобода на въображението, в децата се създава нагласа за творческо мислене и рисуване на мисловни карти.

Резултати

Развиват ценни умения за целеполагане, планиране и реализиране на заложените цели за високи оценки, избор на училище и предмети или повече свободно време.


Преподавател: Димитър Караманчев 

Димитър Караманчев е образователен иноватор, специализиран в техники за скоростно четене и подобряване на паметта, креативността и концентрацията чрез изкуството на Сугестопедията. Създател на системата Meta Reading, той е провел над 200 курса за над 2000 курсисти в последните 13 години, като е постигнал средно 400% подобрение на началните умения на участниците. Той е фокусиран основно в работата с тийнейджъри и е мотивиран да вдъхновява младите хора да използват своя потенциал по-продуктивно в различни сфери като спорт, изкуство и учене.

0
+
проведени обучения
0
+
курсиста
0
%
повишени резултати
5/5

Как Макси Христов без частни уроци и курсове изкара 5.92 на матурите със Сугестопедия и Meta Reading

5/5

В краткото 3 минутно видео разказва за 3-те позитивни промени в живота му след преминаване на курса:

Самият резултат

“В рамките на 4 години съм прочел доста над 100 книги, минал съм над 35 курса за личностно развитие и над 600 часа слушане на подкасти!

Всичките тези знания акумулативно са ми помогнали да вляза в по-добра физическа форма, да бъда по-креативен, да постигам целите си изключително бързо и ефективно, да изграждам по-добри навици, да изграждам по-силни приятелства и дори интимни отношения.

Бих казал, че са ми помогнали във всяка една сфера, в която съм пожелал чрез умението да четеш и усвояваш информация, която после да прилагаш. Прави те по-стойностен, по-добър човек и по-интересен човек тъй като, когато имаш един куп информация в главата си, ти можеш много по-лесно да водиш дискусии и да даваш стойност, когато си сред приятели, семейство или в бизнес план. “

Жаждата за знания

“Жаждата ми за знания и по-бавно уморяване, когато четеш. Повечето мозъци не са научени да усвояват информацията бързо, защото четем грешно – така ни учат в училище. Мозъците се уморяват бързо с други мисли в главите ни.

Чрез техниките и метачетенето, по-умното четене, аз се научих да не се уморявам, когато чета не толкова бързо и вместо да прочета 20 страници и да се чувствам страшно уморен и да искам да ходя да спортувам, да тичам, да ходя на фитнес, мога да прочета цяла книга в рамките на 2 часа и след това да си продължа с другите неща от деня.”

Ускореното учене

“Според университетите, повечето, на средния ученик са му нужни 1200 часа учене, което са 120 кредита годишно, за да може да завърши годината успешно и евентуално вече, ако има дарби или е прекалено трудолюбив да бъде и отличен.

Е на мен ми отнемаха 240 часа и това определено не е, защото съм по-трудолюбив, а се дължи, защото научихме доста креативни техники в Металандия, които ползвам и до ден днешен.

Това е много добър урок също така за малките навици, които имат огромен, огромен ефект в дългосрочен план.”

https://www.youtube.com/watch?v=hUzNgJeKzQk

Близо 95% от четвъртокласниците и почти всички ученици от горен курс имат някакви симптоми свързани с дидактогения. Учебните неврози и травми се характеризират с психосоматични симптоми като казуси със съня, кожата или стомаха.

В този уебинар споделяме нашия опит от работа с над 1000 тийнейджъри:

– какви са техните симптоми

– какви са техните цели и какво ги мотивира

– какви методи и техники ги предлазполагат да учат с желание

– какви са резултатите след прилагане на метода Сугестопедия


Как един тийнейджър се подготви за изпит за 30 дни


Как един тийнейджър се подготви за изпит за 30 дни

Dimitar Karamanchev
Тийнеджъри

Здравейте, казвам се Димитър Караманчев и съм автор на метода за ускорено учене Meta Reading, който се уповава на системата Сугестопедия и техники за концентрация, памет, креативност и скоростно четене. Преди време


Към статиятаЩо е то “учебна невроза” и има ли я нашето дете?


Що е то “учебна невроза” и има ли я нашето дете?

Meta Reading
Тийнеджъри

Забелязвате ли в детето си нежелание да учи по определени предмети? Или виждате, че изпитва фрустрация (объркване) към учебния процес като цяло? Ако отговорът е да – силно вероятно е


Към статията

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За връзка с нас: ☎️ +359 88 67 888 57 – Димитър Караманчев

start@metareading.com