Ритрийт Метачетене в Банско 4-8 авг

Напреднете по приоритетната си цел с 3 стъпки като първо си позволите да отстъпите 1 сред при-родата и разкриете скритите резерви на своя мозък

"Съкровището, което търсите се крие в Планината, на която не се осмелявате да се качите."

Ритрийт Метачетене в Банско (4-8 авг)

Приказна програма за продуктивност по “Пътешествието на героя” в пет дни. Баланс по Златна пропориця от паузи, приключенски предизвикателства в психорелаксивна концентрация и синергична храна. Преоткрийте скритите съкровища във Вътрешната си Планина, върнете се в ежедневието пъти по-ефективни и осъществете Приоритетна си мета с усмивка и кеф – ускеф!

 

Напреднете по приоритетната си цел с 3 стъпки като първо си позволите да отстъпите 1 сред при-родата и разкриете скритите резерви на своя мозък капацитети на своя мозък.

ЗА КОГО

- За хора, които искат да се освободят от стреса и бърнаута.

- За тези, които търсят личностно и професионално развитие.

- За любители на природата и здравословния начин на живот.

МЕТАЧЕТЕНЕ

Въдворете във вътрешната си Планина един нов тип култура на умствен труд, който отхвърля отлагането на "трудното" и дори го търси.

Как? Чрез ролева игра на 8 нива изкусно наситена с най-иновативните техники за концентрация, скоростно четене и памет.

ХОРА, ХРАНА И ХАЙКИНГ

Тези три компонента са основата на нашия ритрийт, осигурявайки среда, в която можете да се отпуснете, обновите и да постигнете ново ниво на самоусъвършенстване.

Хора

Различни, смели, развиващи се личности, които разбират, че Животът е като Планината: "няма по-важна екипировка от мозъка" и Той/Тя вирее най-добре сред чистите въздух, вода, храна и хора.

Храна

Уникално приготвена храна в Златна пропорция от Kaya Foods, подпомагаща функциите на мозъка и препоръчана дори от Марк Зукърбърг!

Хайкинг

Планински преходи от хижа Демяница, Бъндерица и Вихрен до върхове, откъдето може да гледате Олимп право в очите и да се осмелите да назовете вашите планове. От там ще ви чуят и боговете!

Какво включва програмата
  •  5 дни по 4 часа присъствено сугестопедично обучение с ролеви игри, класически концертен сеанс, книга-сценарии с 8 картини, писане на персонална приказка и Представление на героите и личните „истини облечени в истории“
  • Неограничен достъп до онлайн курс Метачетене с над 17 ч интерактивно съдържание пълно с практични техники за ускорено учене и „ускеф“ – успех с усмивка и кеф напук на прегарянето 
  • 5 закуски, обяда и вечери със синергично меню растетелни храни в Златна пропорция от Kaya Foods.
  • 5 нощувки в хотел „Чичин“, Банско 
  • 3 прехода сред природата (2-4ч.) с опитен местен планински водач
 
ЦЕНА НА ПРОГРАМАТА:
Курс Метачетене + 5 дневно синергично меню от Kaya Foods: 1234лв 987лв до 21.07
 
ЦЕНА НА НОЩУВКИ:
Единична стая: 50 лв. / вечер
Двойна стая: 69 лв. / вечер
Единично настаняване в двойна стая: 100 лв. / вечер

Цените за настаняване включват туристическа застраховка.

Планинските преходи се заплащат допълнително.

Храна за мозъка с Дневно Синергично Меню със 100% Растителна Храна от Kaya Foods

Какво е това?

Това е разнообразно и балансирано меню, включващо сезонни храни: зърнени, бобови растения, ядки, зеленчуци и плодове, билки и пробиотици. Включително и водорасли, които всъщност са морски зеленчуци. И всички тези дарове на природата присъстват в ДСМ. Така включването на ДСМ на многообразие от растителни храни и пробиотици в едно дневно балансирано меню осигурява необходимите за деня макро и микро нутриенти, като минерали /желязо, цинк, калций/ и витамини /A, B12, C, K/ в естествен и им вид. По този начин с малко количество разнообразна, вкусна и балансирана растителна храна бързо се достига до чувство за ситост и удовлетвореност /синергия/.

Това е истинско решение за вкусна, здравословна, балансирана, лесно преработима и достъпна храна.

Примерни дневни менюта

Семеен хотел „Чичин“, Банско

Мястото ни спечели с уютната си обстановека, сънотворните си матраци, парна баня, сауна, джакузи и тенис на маса, които ще бъдат на наше разположение през цялосто време на престоя. 

Хотелът предоставя единично или двойно настаняване. Всяка стая/апартамент е с тераса и е оборудвана с хладилник, TV и WI-FI .

Курсът по Метачетене ще се проведе в зала на хотела. 

0 +
проведени обучения
0 +
курсиста
0 %
повишени резултати

Димитър Караманчев често си задава въпроса на Стив Джобс: „Днес, ако ми е последния ден, в какво точно се фокусирам?“ Отговорът от години е да окрилява тийнейджъри, докато образователната система се промени така, че те официално станат учителите. Логично, разбира се с тях най-добре, защото са на един акъл. В бъдеще иска да стигне на ниво малко дете. 

От 7 годишен, когато го попитат какъв иска да стане като порастне казва „безбройнер“. За почуда и на мъгъли и на магични, това не е милионер или милиардер, а точно обратното. Просто човек, който има повече, отколкото може да преброи.

Първият му бизнес е системно сурвакане на цели заведения и сгради с хора, докато не открива, че вторичните суровини и пазаруването за пари са по-устойчиви. Лека-полека обръща всеки лев в долари чрез кварталното бюро за обмен и в един щастлив за него ден през 1997-ма доларът за една нощ става 3000лв. и той се озовава с 120 000 лева. Дава заеми на съседите, сестра си (която го е отледала и е най-прекрасна) и направо си става институция след като родителите му възкликват „Тва дете верно стана безбройнер.“

После открива, че концепцията е по-дълбока и съдържа в себе си и понятия като приятели, преживявания, познания и други думи с „п“.

Прочита първата си книга на 15 годишна възраст  и като тийн би се смял с глас, че сега преподава скоростно четене. Властелинът, Името на розата и Вселената в орехова черупка го отвеждат до предприемачеството. Стартира софтуерна компания и клуб по предприемачество на 19, които го отвеждат до запознанство с лекар, учен и невролог, който създава метода Сугестопедия. Влюбва се в „където има сравнение – няма любов“ и се посвещава на един нов тип култура на комуникация, която толкова си струва да бъде разбрана и приложена, че съкровището зад няе е повече от „безбройнерско“.

Официално е образователен иноватор, специализиран в техники за скоростно четене и подобряване на паметта, креативността и концентрацията чрез изкуството на Сугестопедията. Създател на системата Meta Reading, той е провел над 200 курса за над 2000 курсисти в последните 13 години, като е постигнал средно 400% подобрение на началните умения на участниците. Той е фокусиран основно в работата с тийнейджъри и е мотивиран да вдъхновява младите хора да използват своя потенциал по-продуктивно в различни сфери като спорт, изкуство и учене.

За връзка с нас: ☎️ +359 88 67 888 57 - Димитър Караманчев

start@metareading.com