Лека дискотека за ума с Димитър Караманчев

УМОТЕКА

Ако искате да намалите стреса от процеса на работа или информационното претоварване в ученето, иновативни сте, обичате да четете и да се развивате - значи това събитие е точно за вас. А ако сте родител на тийнейджър - заповядайте заедно с един билет!

 

Продуктивност

В първата част от събитието ще разберете, как да се фокусирате в Приоритета си, ще повишите 5 когнитивни показателя и ще научите как това повлиява на намаляването на стреса.

Забавление

Във втората част от събитието ще имате време за нови контакти със смислени хора, докато се наслаждавате на бургери с манатарки, пастет от кестени, тонизиращ чай от мате и немски хранителни добавки, осигурени от нашите партньори.

Общност

След записване за събитието ще получите достъп до специална група с подбрани ресурси. Това е чудесно място, където да общувате със съмишленици и да оптимизирате продуктивността си по приятен начин.

DSC_9833

В програмата очаквайте

Знаете ли, че всяко нещо, което може да се измери, може да се подобри?

 

В лекционната част на събитието ще станете част от 1% хората, които знаят входящото си ниво на 5-те основни когнитивни показателя за продуктивност като ги измерите на място.

 

Включете се в реална ролева игра, в която създавате свой собствен супергерой, избирате си Приоритетна мисия, развивате 5 свръхестествени способности и потегляте на 21 дневно пътешествие.

 

Преживейте сами, колко по-приятно и лесно е възприемането на информация чрез музика и техники-игри за 30-50% повишаване скоростта на четене, възприемане, памет, креативност и отношение.

DSC_9960

Арт програма за разпускане

Втората част на събитието е лека дискотека е насочена към изкуство, забавление и срещи със смислени хора! 

 

В арт програмата на Умотека участват музикални и танцови артисти, които подрепят каузата. Освен, че ще се насладите на невероятни изпълнения, ще имате възможност и да опитате отбрани продукти, които имат пряко отношение към добрата функция на организма и мозъка: метасадвичи в Златна Пропорция, коктейли с мате, шотове с колаген и приятелски-за-мозъка хранителни добавки.

 

Очакват ви специални запознанства и свързване с общност от изключителни личности, които се развиват практично, докато прилагат мъдростта на книгите.

 Специални гости на Умотека, за 16 май – София

DJ – Любомир Балабански, Анна Симова, Ивета Ленева, Димитър Савов

Въздушна акробатика: Адриана Колева, Константина Тафраджиева

edit (2)

Какво е различното в това събитие?

Събитието е ориентирано към практиката. Преминавайки през темите, всеки герой има възможност да приложи теорията с кратки игри-предизвикателства, за които директно ще може да получи обратна връзка от лектора и да чуе примери от публиката.

 

Събитието е по метода Сугестопедия. Това прави преживяването пълно с приказност - едновременно по-приятно и по-продуктивно. В състояние на релаксивна концентрация, усвояването на нова информация става с лекота и усмивка. Увереността за опитване на нови умения също расте. 

 

Всяка Умотека се организира с благотворителна цел и кауза, която подкрепя народни читалища в техни нужди и инициативи. Защото вярваме, че читалищата имат ключова роля в развитите на малки и големи и ще продължат да бъдат център на знания!

На 16 май, Умотека ще подкрепи НЧ Алеко Константинов 1897 (София) за закупуване на книги и консумативи за създаване на Детски литературен клуб в Читалището.

Средни резултати:

0 %
повишение на памет
0 %
повишение на креативност
0 %
повишени резултати
burnout

Прегарянето или така нареченият 'burnout'...

… е все по-срещано и често подценявано предизвикателство сред дейните и творчески личности, а при ученици и студенти се проявява като учебна невроза (дидактогения).

Ще научите:

  • каква е неочевидната причина за появяването на състоянието 
  • как да изградите хармонична психо-хигиенична система за умствен труд
  • как да поддържате състояние на оптимална „приятна-продуктивност“
  • кои дразнители са излишно напрежение и кои са прекрасна възможност

ВОДЕЩ

Димитър Караманчев


Провел е над 200 курса с повече от 2000 курсиста и резултат средно 300% повишение на пет основни когнитивни показателя.

Oбучен лично от създателя на метода Сугестопедия проф. д-р Георги Лозанов през 2012-та година.

Автор на системата Meta Reading. Съосновател на 2 софтуерни компании и клуба по предприемачество Start It Smart.

5/5

Отзиви от преминали събития:

5/5
5/5

Партньори и изложители:

5/5

Марка номер едно в Германия. Запознайте се и опитайте подбрани витамини и минерали от портфолиото на Doppelherz.

Насладете се на удивителни растителни бургери с манатарки и пастет от кестени.

Вече над 20 години клуб "Грамофон" е място за музика на живо, тематични събития и културни мероприятия.

Читалището е притегателен център, където се развиват творческите заложби на хора от всички възрасти.

5/5

Комуникационни партньори:

5/5

Менса България е локалният клон на Менса – най-старата международна организация на хората с висок коефициент на интелигентност (IQ).

За своите 13 години и общо 21 издания Фестивал “Свободата да бъдеш” се наложи като най-значимото събитие за личностно развитие.

5/5

Предишни спонсори:

5/5
5/5

Партньори на преминали събития:

5/5
5/5

Още отзиви:

5/5
Много сплотяват такъв тип упражнения! Страхотно преживяване, много положителни емоции! Поглеждаш под друг ъгъл и по различен начин на ежедневието си
Валерия Дойчева
Мениджър човешки ресурси
Всеки мениджър, който уважава и цени екипа си, ще се убеди в ползите от това обучение! Този тиймбилдинг ми показа силата на екипния дух, който повярва, че много лесно и приятно може да усвоява нови умения. Препоръчвам го на всеки работодател или ръководител на екип, за който е важно хората да работят с желание и мотивация.
Лилия Караманчева
СЕО
Със сигурност ще приложа техниките за релаксация, защото са забавни, енергизиращи и те карат да се откъснеш от по-продължителната мисловна дейност, а в същото време ти дават и енергия да се заредиш за нови идеи.
Люба Талева
Мениджър човешки ресурси

Контакти:

Email: start@metareading.com

Телефон: +359 88 67 888 57

Адрес: София, жк. Гео Милев, ул. Прелом 8, ет. 3